Αφιξη
Αναχώριση
Κωδ.Πράκτορα
Κωδ.Πρσφοράς
Special Offers
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προστασία προσωπικών δεδομένων & συναλλαγών
Tο ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης και οι άνθρωποι του θεωρούμε σοβαρή υπόθεση την προστασία της προσωπικής σας σφαίρας και της ασφάλειας των δεδομένων. Στο άρθρο αυτό θέλουμε να σας εξηγήσουμε ποιά στοιχεία συλλέγουμε, για ποιό σκοπό τα χρησιμοποιούμε και πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.  

Ποιά στοιχεία συλλέγονται για:
Κράτηση;
Όταν πραγματοποιείτε μία κράτηση συλλέγουμε τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή της κράτησης, τα οποία βασικά είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας, η διεύθυνση του E-Mail σας ("στοιχεία για την επικοινωνία") καθώς και η ημερομηνία της άφιξης και της αναχώρησής σας και το είδος της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει ("στοιχεία κράτησης").

Επικοινωνία;
Με τις φόρμες επικοινωνίας μπορείτε να μας αποστείλετε διάφορα ερωτήματα γενικού περιεχομένου. Για να μπορούμε να επεξεργαστούμε τα ερωτήματα αυτά, συλλέγουμε τα στοιχεία για την επικοινωνία. Μετά την απάντηση του ερωτήματός σας διαγράφονται αυτά τα στοιχεία.

Newsletter;
Αν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία newsletter για την ενημέρωση σας, θα καταχωρήσουμε τη διεύθυνση του E-Mail σας στην υπηρεσία αυτή. Αν εσείς το επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να διακόψετε την υπηρεσία και εμείς θα διαγράψουμε το E-Mail σας. 

Σε ποιόν διαβιβάζονται τα στοιχεία μου;
Εκτός από τις κοινοποιήσεις που απαιτούνται από το νόμο σε οποιαδήποτε σχετική δικαιοδοσία και τη γνωστοποίηση του ονόματός σας, της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με τους διοργανωτές ή προμηθευτές της εκάστοτε τουριστικής υπηρεσίας της επιλογής σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη δική σας συγκατάθεση, Να είστε βέβαιοι ότι το ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης και οι άνθρωποι του σέβονται με απόλυτη εχεμύθεια την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πουλήσουν ή να δανείσουν τα στοιχειά αυτά.

Πόσο ασφαλής είναι η διαβίβαση στοιχείων
Όλα τα στοιχεία που παρέχετε στο δικτυακό μας τόπο κατά τη διάρκεια της κράτησης κωδικοποιούνται και μεταβιβάζονται σε εμάς μέσω ενός ασφαλούς πρωτοκόλλου διακομιστή (server), ο οποίος κωδικοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η μέθοδος κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται είναι η πρότυπη τεχνολογία "128 Bit SSL - Secure Socket Layer. Το SSL είναι ένα δοκιμασμένο και διεθνώς εφαρμοζόμενο σύστημα κωδικοποίησης.

Πόσο ασφαλής είναι η συναλλαγή μου & τα στοιχεία της Πιστωτικής μου κάρτας;
Την ευθύνη για τις συναλλαγές αναλαμβάνει συμβεβλημένη  τράπεζα, η οποία εξακριβώνει online την εγκυρότητα των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας (αριθμός, λήξη, υπόλοιπο, ακύρωση κλπ.). Για την προστασία και την κρυπτογράφηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, κατά τη μεταβίβαση αυτών σε εμάς, χρησιμοποιούμε την πρότυπη τεχνολογία συναλλαγών δεδομένων "128 Bit Secure Socket Layer (SSL)" για τις υπηρεσίες μας. Με αυτό τον τρόπο παρέχετε απόλυτη ασφάλεια μέσω τράπεζας στις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. 

Πόσο ασφαλή είναι τα στοιχεία μου στη βάση δεδομένων;
Για τη βάση δεδομένων μας και τον διακομιστή (server) του διαδικτύου (internet) χρησιμοποιούμε υψηλές διαδικασίες ασφαλείας για την εξασφάλιση αποτελεσματικής προστασίας έναντι απώλειας, άνομης χρήσης, άνευ αδείας προσβάσεων, αποκάλυψης, τροποποίησης και διαγραφής των δεδομένων σας. Επίσης σας διαβεβαιώνουμε ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους όσον αφορά τις υπηρεσίες μας. 

Συλλογή πληροφοριών για στατιστικούς λόγους
Όταν επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο συλλέγουμε αυτόματα ανώνυμα διάφορα στοιχεία και πληροφορίες για την επίσκεψη σας. Για παράδειγμα πληροφορίες ώρας/ημερομηνίας, επισκέψιμες ιστοσελίδες, σχετικές ιστοσελίδες / ιστοσελίδες εξόδου, τύπος πλατφόρμας, το συνολικό ύψος των συναλλαγών, στοιχεία όπως ο αριθμός και τόπος των κλικ (ποντικιού) σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι κινήσεις και η δραστηριότητα του ποντικιού και λέξεις αναζήτησης που χρησιμοποιήθηκαν. Στόχος μας είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίον οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το  δικτυακό μας τόπο με σκοπό τη  βελτίωση της ποιότητας του.  

Συνδέσεις σε τοποθεσίες τρίτων
Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Οι συνδέσεις αυτές παρέχονται μόνο προς ενημέρωσή σας. Tο ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης δεν ελέγχει τις συνδέσεις αυτές και δεν ευθύνεται για τη διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, για το περιεχόμενο των συνδέσεων αυτών και την πληρότητά τους ή για τη χρήση που πραγματοποιείτε σε αυτές καθώς ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη. Το γεγονός ότι η εταιρία παρέχει συνδέσεις σε τέτοιες ιστοσελίδες δε σημαίνει ότι προσυπογράφει το υλικό τους ούτε ότι συνεργάζεται με τους φορείς τους. 

Ερωτήσεις και επικοινωνία για θέματα προσωπικών δεδομένων
Κάθε επισκέπτης μπορεί να πληροφορείτε ανά πάσα στιγμή σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων μας. Επίσης μπορεί να διορθώσει και να διαγράψει  τα στοιχεία επικοινωνίας του. Η διαγραφή όλων των δεδομένων μετά την πραγματοποίηση μιας κράτησης αντίκειται σε συμβατικές και/ή νομικές αρχές που αφορούν ιδιαίτερα τη διεξαγωγή της τήρησης λογιστικών βιβλίων και της εκκαθάρισης λογαριασμών.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με τις αρχές μας περί προστασίας ατομικών δεδομένων ή θέλετε να ελέγξετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή θέλετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με e-mail στο: info (at) pyrgoshotel.gr

Παροχές
 • Εικοσιτετράωρη Ρεσεψιόν
 • Room-Service
 • Εικοσιτετράωρο Bar
 • WI-FI Internet, Fax
 • Δυνατότητα Σπιτικών  γευμάτων
 • Μεταφορά αποσκευών
 • Αποθήκευση αποσκευών
 • Εφημερίδες
 • Υπηρεσία πλυντηρίου
 • Φύλαξη μωρού
 • Τάβλι - Σκάκι
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 49, 81100 Μυτιλήνη, Λέσβος  - Τηλέφωνο: 22510 25.069, 27.977  -  Φαξ: 22510 47.319
ΜΗΤΕ 0310Κ054Α0309900    e-mail:info@pyrgoshotel.gr
Pyrgos of Mytilene,Hotel Mytilene,Lesvos,Mitilini,Greece
Real Time Reservations & Web Site development powered by SecureShop

Θα θέλαμε πολύ να σας κρατάμε ενήμερους με τα τελευταία νέα μας μέσω e-mail. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το e-newsletter μας απλά εγγραφείτε εδώ:
Email:

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας είναι όλα όσα έχετε φανταστεί και ακόμη περισσότερο. Έτσι λοιπόν για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

τηλεφωνικά στο 2251025069,

με Fax στο 2251047319

Ταχυδρομικά:
Πύργος Μυτιλήνης
Ελ. Βενιζέλου 49
81100 Μυτιλήνη Λέσβος

με E-mail στο info@pyrgoshotel.gr

ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θέμα
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Το αίτημα σας
 
 

Θέλετε ευελιξία χωρίς περιορισμούς, είστε στο σωστό ξενοδοχείο. Το Boutique ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης σας προσφέρει την ευκαιρία να εγγραφείτε ως συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο και να έχετε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές, εκπτώσεις, πρόσθετες διανυκτερεύσεις , άμεση επιβεβαίωση, κλπ.

Για να ξεκινήσετε την ελεύθερη συνεργασία σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε το δικό σας όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων μας

Ταξιδιωτικό Γραφείο
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Οδός & Αριθμός
Ταχ. Κωδικός
Πόλη / Χωριό
Χώρα
Α.Φ.Μ.
Δ.Ο.Υ.
Επιθυμητό PIN
 2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.1 Rated by Guests