Αφιξη
Αναχώριση
Κωδ.Πράκτορα
Κωδ.Πρσφοράς
Special Offers
Θέση

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην περιοχή Σουράδα, στην περιοχή των αρχοντικών. Βρισκόμαστε περίπου 2,5 Χιλ. μακριά από το λιμάνι της πόλης μας και περίπου 6 Χιλ. από το Αεροδρόμιο “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ”. Στα περίχωρα του ξενοδοχείου μας θα βρείτε γυμναστήριο, Ινστιτούτο Ομορφιάς, κομμωτήρια, ψητοπωλεία, πιτσαρίες, ταβέρνες, μίνι-μάρκετ και φαρμακείο. Το στάδιο βρίσκεται περίπου 500 μ. μακριά και το κοντινότερο σούπερ-μάρκετ 600 μ.. Το Κ.Τ.Ε.Λ. Λέσβου βρίσκεται περίπου 800μ.. Το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ είναι 15 λεπτά, και το Μοναστήρι του Ταξιάρχη λιγότερο από μία ώρα μακριά μας. Ο κοντινότερος Ναός είναι, η Παναγία Χρυσομαλλούσας, ο οποίος είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 49, 81100 Μυτιλήνη, Λέσβος  - Τηλέφωνο: 22510 25.069, 27.977  -  Φαξ: 22510 47.319
ΜΗΤΕ 0310Κ054Α0309900    e-mail:info@pyrgoshotel.gr
Pyrgos of Mytilene,Hotel Mytilene,Lesvos,Mitilini,Greece
Real Time Reservations & Web Site development powered by SecureShop

Θα θέλαμε πολύ να σας κρατάμε ενήμερους με τα τελευταία νέα μας μέσω e-mail. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το e-newsletter μας απλά εγγραφείτε εδώ:
Email:

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας είναι όλα όσα έχετε φανταστεί και ακόμη περισσότερο. Έτσι λοιπόν για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειάζεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

τηλεφωνικά στο 2251025069,

με Fax στο 2251047319

Ταχυδρομικά:
Πύργος Μυτιλήνης
Ελ. Βενιζέλου 49
81100 Μυτιλήνη Λέσβος

με E-mail στο info@pyrgoshotel.gr

ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θέμα
Ονοματεπώνυμο
Email
Τηλέφωνο
Το αίτημα σας
 
 

Θέλετε ευελιξία χωρίς περιορισμούς, είστε στο σωστό ξενοδοχείο. Το Boutique ξενοδοχείο Πύργος Μυτιλήνης σας προσφέρει την ευκαιρία να εγγραφείτε ως συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό πρακτορείο και να έχετε πρόσβαση σε ειδικές προσφορές, εκπτώσεις, πρόσθετες διανυκτερεύσεις , άμεση επιβεβαίωση, κλπ.

Για να ξεκινήσετε την ελεύθερη συνεργασία σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Μετά την εγγραφή σας θα σας στείλουμε το δικό σας όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων μας

Ταξιδιωτικό Γραφείο
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Οδός & Αριθμός
Ταχ. Κωδικός
Πόλη / Χωριό
Χώρα
Α.Φ.Μ.
Δ.Ο.Υ.
Επιθυμητό PIN
 2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
9.1 Rated by Guests